advies

 

Het complete interieurplan 

Het meest volledige advies waar u uit kan kiezen is het complete interieurplan. Hierbij maakt The Home Director een plattegrond met meubelopstelling, een moodboard, kleurenplan, verlichtingsplan en advies voor vloeren en raamdecoratie. Met het interieurplan kunt u zelf aan de slag of u schakelt The Home Director in voor de bouwcoördinatie.

 

Heeft u geen compleet interieurplan nodig, maar wel advies? Dat kan. Alle onderdelen uit het interieurplan zijn ook los of in combinatie  te verkrijgen. Voor prijzen kijkt u bij tarieven.

 

2D plattegrond met meubelopstelling

Twijfelt u of dit de beste indeling is van uw woning? Weet u niet wat u met die onpraktische hoek moet doen? Of wellicht zoekt u inventieve oplossingen om een kleine ruimte optimaal te benutten? Dan komen we graag langs om te adviseren. Hier wordt uiteindelijk een 2D plattegrond van gemaakt met meubelopstelling.

 

Moodboard

Over smaak en stijl valt niet te twisten, maar welke smaak? Wilt u ervoor waken dat uw woning een ratjetoe wordt? Om verkeerde keuzes te voorkomen is het verstandig van tevoren een moodboard te maken. Deze maken we graag voor u. In een oogopslag ziet u welke stijl en sfeer zal worden gecreëerd. 

 

Kleurenplan

Kleur legt een basis voor de interieurstyling. Het is mooi om lef te tonen en te kiezen voor een uitgesproken kleur (of behang). Maar hier moet altijd een balans in zijn en de kleur moet fris blijven en niet gaan vervelen. Met een kleurenplan leggen we de basis waar u jaren mee vooruit kan.

 

Verlichtingsplan

Vaak een ondergeschoven kindje, maar o zo bepalend voor de sfeer in huis. We bouwen een verlichtingsplan dat bestaat uit drie lagen. Zodoende ontstaat er een mooie combinatie tussen functionaliteit en sfeer.