Interieuradvies

Ben je opzoek naar een stijlvol, warm interieur, maar weet je niet goed waar je moet beginnen en wat er allemaal mogelijk is? Ik deel graag al mijn kennis en creativiteit. Door goed te luisteren ontstaat er een interieurontwerp wat bij jou past en waar je blij van wordt.

The Home Director biedt drie verschillende pakketten aan. De prijzen zijn op basis van een ruimte van +/- 50 m2. Ook is het mogelijk een offerte op maat te laten maken waarbij ik rekening houd met jouw persoonlijke wensen en de afmetingen van de desbetreffende ruimtes. Zo kunnen de tarieven afwijken bij een kleiner oppervlak, denk aan een slaapkamer.

 

 


Basis

- Intakegesprek via videobellen

- Moodboard

- 2D indelingsplattegrond

- 3D schetsen (max. 3)

- Kleur- en materialenplan

- Ontwerppresentatie

 

€ 695,-

per ruimte


Premium

- Intakegesprek via videobellen of op locatie

- Moodboard

- 2D indelingsplattegrond

- 3D schetsen (max. 10)

- Kleur- en materialenplan

- Meubelplan

- Verlichtingsplan

- Ontwerppresentatie

 

 

€ 1.195,-

per ruimte


Superior

- Intakegesprek via videobellen of op locatie

- Moodboard

- 2D indelingsplattegrond

- 3D schetsen (max. 20)

- Kleur- en materialenplan

- Meubelplan

- Verlichtingsplan

- Ontwerpen maatwerk meubelen + werktekeningen

- Inclusief stalen/samples materialen

- Ontwerppresentatie

 

 

€ 1.595,-

per ruimte


Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW. Ik hanteer een kilometervergoeding buiten Amsterdam en 't Gooi van €0,19 per km en eventuele parkeerkosten worden doorberekend aan de klant. 

Losse onderdelen

Ontwerpen maatwerk meubelen

Maatwerk dat door een interieurbouwer wordt vervaardigd zorgt voor een high-end en uniek resultaat. Denk hierbij aan inbouwkasten, garderobekasten tot aan het plafond of een uniek tv-meubel in combinatie met een haard. Maar ook staaldeuren of maatwerk van glas is mogelijk. Een van mijn krachten ligt in het bedenken en ontwerpen van deze meubelen. Het is mogelijk om een offerte aan te vragen voor een uniek ontwerp of om dit onderdeel los toe te voegen aan pakket basis of premium. Met de werktekeningen kan je zelf naar een interieurbouwer gaan of gebruikmaken van mijn netwerk.

€ 395,-

per onderdeel

Verlichtingsplan

Bij een nieuw te bouwen huis is het fantastisch als er mogelijkheden zijn om in- of opbouwspots te plaatsen op de juiste plek en te werken met (wand)lampen voor sfeer. Hierbij is het noodzakelijk om in een vroeg stadium een verlichtingsplan klaar te hebben liggen, zodat alle elektra en aansluitingen op de juiste plek komen. In bestaande bouw zijn er ook mogelijkheden door het plafond met max. 10 centimeter te verlagen. The Home Director maakt graag een lichtplan op basis van het 'layered lighting system', zodat er op de juiste plekken en hoogtes sfeer wordt gecreëerd. Het lichtplan bevat een tekening waarop we schetsmatig aangeven waar de armaturen geplaatst kunnen worden en welke armaturen en lichtbronnen het meest geschikt is om het beoogde resultaat te behalen. De schets en armaturen vormen een prima leidraad voor de elektricien om een elektraplan te maken en maatvoeringstekeningen. 

€ 475,-

per verdieping of tot 50m2