Interieuradvies


Gaat u verbouwen of heeft u een nieuw huis en kunt u wel wat hulp gebruiken om er uw thuis van te maken? The Home Director helpt u graag! Voorkom keuzestress en laat The Home Director een interieurplan maken waarmee u aan de slag kunt of geef het volledig uit handen en laat ons de totaalinrichting verzorgen. Tijdens een intakegesprek horen we uw wensen en bekijken we de woning. Daarna gaan we volgens afspraak voor u aan de slag. 

 

Het complete interieurplan € 600,- per ruimte (tot 50m2)

Het meest volledige advies waar u uit kan kiezen is het complete interieurplan. Hierbij maakt The Home Director een plattegrond met meubelopstelling, een moodboard, kleurenplan, verlichtingsplan en advies voor vloeren en raamdecoratie. Met het interieurplan kunt u zelf aan de slag of u schakelt The Home Director in voor de bouwcoördinatie.

 

Heeft u geen compleet interieurplan nodig, maar wel advies? Dat kan. Alle onderdelen uit het interieurplan zijn ook los of in combinatie te verkrijgen. 

 

Intakegesprek per uur is € 60,-

(bespreken wensen, bepalen advies, opmeten ruimte. Het intakegesprek wordt niet in rekening gebracht als u uiteindelijk voor een compleet interieurplan kiest)

 

Mondeling interieuradvies per uur is € 60,-

 

2D plattegrond met meubelopstelling € 120,- (per ruimte)

Twijfelt u of dit de beste indeling is van uw woning? Weet u niet wat u met die onpraktische hoek moet doen? Of wellicht zoekt u inventieve oplossingen om een kleine ruimte optimaal te benutten? Dan komen we graag langs om te adviseren. Hier wordt uiteindelijk een 2D plattegrond van gemaakt met meubelopstelling.

 

Moodboard € 80,- (per ruimte)

Over smaak en stijl valt niet te twisten, maar welke smaak? Wilt u ervoor waken dat uw woning een ratjetoe wordt? Om verkeerde keuzes te voorkomen is het verstandig van tevoren een moodboard te maken. Deze bedenken en maken we graag voor u. In een oogopslag ziet u welke stijl en sfeer zal worden gecreëerd. 

 

Kleurenplan € 125,- (per ruimte)

Kleur legt een basis voor de interieurstyling. Het is mooi om lef te tonen en te kiezen voor een uitgesproken kleur (of behang). Maar hier moet altijd een balans in zijn en de kleur moet fris blijven en niet gaan vervelen. Met een kleurenplan leggen we de basis waar u jaren mee vooruit kan. 

 

Verlichtingsplan € 250,- (tot 50 m2)

Vaak een ondergeschoven kindje, maar o zo bepalend voor de sfeer in huis. We bouwen een verlichtingsplan dat bestaat uit drie lagen. Zodoende ontstaat er een mooie combinatie tussen functionaliteit en sfeer.

 

Interieurstyling  en shopping is € 60,- per uur

Meubels, accessoires en kunst maken een woning persoonlijk, geven het sfeer en maken een statement. The Home Director helpt u graag om de puntjes op de 'i' zetten. U kunt de interieurstyling volledig uit handen geven of we gaan met u op pad, zodat u een hoop keuzestress voorkomt. 

 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW. Kilometervergoeding buiten Amsterdam en 't Gooi is €0,19 per km. Parkeerkosten voor rekening klant.